Останній дзвоник: у Дніпрі підбили підсумки навчального року 2021-2022


У Дніпрі пройшло засідання педагогічної ради при міському голові. Під час нього для вчителів міста анонсували безкоштовний інноваційний педагогічний марафон. Його планують провести у червні. Триватиме він чотири тижні. На цей марафон запросять усіх вчителів Дніпра. Про це йдеться на сайті Дніпровської міськради.

«Цей марафон матиме кілька напрямів, щопонеділка наші вчителі співпрацюватимуть з викладачами вищих навчальних закладів України, які безкоштовно допоможуть вдосконалити майстерність. У вівторок у кожного вчителя буде можливість поділитись своїми навичками та фішками викладання з колегами. У середу вони працюватимуть з різними платформами та мультимедійними системами, які наразі залучають у школах під час навчання. Щочетверга кращі психологи міста консультуватимуть вчителів з різних питань, зокрема, як не вигорати під час роботи з дітьми. І в п‘ятницю у кожного педагога буде день самоосвіти», — зазначила в.о. директора центру порофесійного розвитку «Освітня траєкторія» ДМР Тетяна Нікіфорова.

Водночас під час педагогічного засідання рада підбила підсумки цього навчального року. Зокрема, він був важкий, адже діти пів року знову навчались дистанційно. Проте, за словами голови педагогічної ради при міському голові Антоніни Змієнко, всі навчальні плани та програми виконані, а учні успішно змогли засвоїти програму. В тому числі це й ті діти, які були змушені виїхати з Дніпра.

«Крім того, цьогоріч наша шкільна сім‘я Дніпра поповнилась ще 3 500 учнями, які були вимушені через російську агресію покинути свої домівки та переїхати до нашого міста. Ми з любов‘ю прийняли цих учнів, долучили їх до дистанційного навчання. Вони всі отримали річні оцінки і будуть переведені до наступних класів або отримають документи про завершення школи. Водночас наші випускники активно готуються до складання мультипредметного тесту, з ними проводять консультації», — зазначила Антоніна Змієнко.

dneprnews.info

Оцініть автора
Портал Новин Дніпра
Додати коментар

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті