Росіяни підірвали міст і заблокували єдиний шлях для евакуаційних поїздів з Донбасу

Цією колією вивозили мешканців Слов’янська, Краматорська та Лиману

Росіяни завдали авіаудару по шляхопроводу біля станції Барвінкове на півдні Харківської області біля Ізюму. Через це три евакуаційні поїзди з людьми, що належать до Донецької залізниці, тимчасово заблоковані.

«Це єдиний контрольований Україною виїзд залізницею із міст Слов’янськ, Краматорськ та Лиман. Дорога життя для десятків тисяч наших громадян зараз», – повідомив голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін.

Три евакуаційні поїзди з людьми заблоковані в Слов’янську та Краматорську. Пасажирів наразі розміщують на вокзалі. Персонал Укрзалізниці чекає на закінчення обстрілу для прийняття подальших кроків.

Нагадаємо, на 7 квітня з Краматорська були заплановані 7 евакуаційних рейсів, зі Слов’янська – один. Ними мали виїхати тисячі мешканців, оскільки їх просять якомога швидше покинути зону бойових дій.

До прикладу, 7 квітня одним рейсом з Краматорська до Львова у 19 вагонах вивезли 2400 біженців при посадочних місцях на 812 людей. Рейсом до Києва прибула також вдвічі більша кількість пасажирів.

Джерело: zaxid.net

DneprNews.info

Оцініть автора
Портал Новин Дніпра
Додати коментар

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті