Волонтери Дніпра отримали мобільний госпіталь


Мобільний військовий шпиталь від Direct Relief незабаром поїде в одну з гарячих точок України для рятування військових і цивільних. «TAPS-Ukraine» вже отримала цей шпиталь, повідомили в Координаційному центрі волонтерів Дніпра. Про це йдеться на сайті Дніпровської міськради.

«В Україні не так багато подібних шпиталей, і ми дуже раді тому факту, що стали транзитним пунктом для цієї одиниці і впевнені, що він стане в пригоді в умовах війни, що триває. Мобільний шпиталь розрахований на 50 осіб й укомплектований усім необхідним обладнанням: від портативного та діагностичного до одноразових витратних матеріалів для надання допомоги у польових умовах», — зазначила керівниця Координаційного штабу волонтерів Дніпра Юлія Дмитрова.

Водночас, днями штаб передав амуніцію для рятувальників Дніпра та області. Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області отримало сучасне спорядження від благодійної організації RocMaidan та американського міста Рочестер.

Також гуманітарну допомогу від Координаційного штату волонтерів Дніпра отримала Олександрівська громада, що на Донеччині. Для жінок і дітей доставили дитяче харчування, солодощі, памперси, засоби гігієни.

dneprnews.info

Оцініть автора
Портал Новин Дніпра
Додати коментар

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті