Громадські організації Дніпропетровщини запрошують взяти участь у конкурсі грантів


Громадські неприбуткові осередки Дніпропетровщини запрошують позмагатися за гранти. Соціальні проєкти допоможе втілити міжнародна організація IREX. Подати заявки можна до 30 травня. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«На Дніпропетровщині – активна та небайдужа молодь. Запрошуємо спробувати сили та долучитися до грантового конкурсу. Проєкт покликаний допомогти вирішити проблеми, які спричинила війна. Та підвищити стійкість суспільства нині й після завершенні бойових дій», – сказав заступник директора департаменту молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Владислав Яцук.

До 30 травня громадські неприбуткові організації можуть подати заявки на конкурс грантів. Переможці отримають фінансування на втілення своїх проєктів. Суму визначатимуть індивідуально.

Організатори чекають на соціальні проєкти, які можуть допомогти підвищити стійкість України у війні. Задовольнити нагальні потреби мешканців, які спричинило російське вторгнення. Не розглядатимуться заявки, пов’язані із наданням військової допомоги.

Опис проєкту та його бюджет слід надсилати на електронну пошту tender-ua@irex.org. У темі листа вказати «Грант Українського фонду швидкого реагування».

Програму грантової підтримки «Український фонд швидкого реагування» розробили у відповідь на вторгнення Росії в Україну. Її запустила Міжнародна рада досліджень і обмінів IREX. Детальні умови участі – тут.

dneprnews.info

Оцініть автора
Портал Новин Дніпра
Додати коментар

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті