4 тисячі переселенців стали на облік у Кам‘янському районі, з них 60% працевлаштувалися

У Кам`янському районі майже чотири тисячі переселенців стали на облік. З них 60% вже працевлаштувалися. За словами голови Кам’янської РВА Олега Гапіча, для допомоги переселенцям у Кам‘янській громаді діють волонтерські центри, а також “Центри турботи”. Про це йдеться на сайті Дніпровської міськради.

“Ми заздалегідь врахували великий наплив переселенців. На базі ЦНАПів у Кам`янському створені “Центри турботи”. В них, крім послуг від ЦНАПу, можна додатково отримати різну допомогу. Ми залучили і юристів, і психологів. Загалом фахівці 14 виконавчих служб зможуть допомогти переселенцям в різних питаннях. Такі ж центри діють ще на території Жовтоводської та Верхньодніпровської громад”, – зазначив Олег Гапіч.

Загалом у Кам‘янському районі до роботи активно повертається малий та середній бізнес, зокрема нещодавно запрацювали кінотеатри. Також 98% промислових підприємств повернулись до роботи.

“Наші аграрії теж працюють та забезпечені сільськогосподарською технікою та всім необхідним. Плануємо засіяти ярими зерновими культурами 179 тис. гекатрів землі. Також додам, що всі наші комунальні підприємства не припиняли роботу і наразі ми активно готуємось до ремонту доріг”, – додав Олег Гапіч.

dneprnews.info

Оцініть автора
Портал Новин Дніпра
Додати коментар

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті