Підсумки роботи в 2021 році Криворізької Міської Організації політичної партії «Слуга Народу»

У Кривому Розі активно розбудовують інфраструктуру міста у рамках президентської програми «Велике будівництво». Тут з`являються нові лікарні, спортивні та дитячі майданчики, відкрито центр «Дія. Бізнес» для підтримки підприємців і зроблено багато іншого, корисного для місцевих  мешканців.

Голова Криворізької Міської організації ПП «СЛУГА НАРОДУ» (далі – Організація) Юрій Корявченков розповів, що завданням його команди було об’єднати однодумців та професіоналів, які готові рухати країну вперед.

«Наразі наша команда охоплює народних депутатів України від Кривого Рогу, депутатів місцевих рад міста та Дніпропетровської обласної ради, спеціалістів за низкою ключових напрямків. Всі ми об’єднані однією метою – розвивати Кривий Ріг, Криворізький регіон та відстоювати інтереси мешканців громади», – відзначив Юрій Корявченков.

Він виділив досягнення команди у 2021 році:

  1. Навесні 2021 року Організацію було зареєстровано як юридичну особу, а статус – окремо закріплено у Статуті Партії. Організація вийшла з під обласного підпорядкування та наразі безпосередньо підпорядковується Вищим керівним органам Партії.
  2. У квітні було обрано Політичну Раду Організації, яка щомісяця проводить збори та затверджує план роботи на той чи інший період. Саме на її засіданнях обговорюються стратегічні напрямки рішень фракцій ПП «СЛУГА НАРОДУ» у місцевих радах, розвитку міста та партійного осередку, готуються відповідні пропозиції, проєкти.
  3. Кривий Ріг – звучить на всіх ключових заходах на Вищому Партійному рівні, оскільки окремий статус Організації дозволив Юрію Корявченкову, як її голові, увійти до складу Національної ради Громад. Саме вона є вищим керівним органом Партії щодо формування регіональної політики на місцях. Криворізька Міська організація  – єдина організація місцевого рівня в Україні, яка отримала таке право.
  4. Організація стала ініціатором створення Криворізької Районної організації, яку очолила народний депутат України – Олена Криворучкіна. В 2022-ому році планується розширити представництво Партії в громадах Криворізького району.
  5. У листопаді 2021 року було відкрито Північний офіс міської Організації, що дало змогу зробити комунікацію мешканців з місцевими депутатами та Партією більш доступною.
  6. Організація виходить з ініціативами щодо реалізації дійсно масштабних проєктів. Одним з таких є відкриття торік бізнес – центру «Дія. Бізнес» – простору для підтримки підприємців та розвитку бізнесу.

«Ми максимально залучаємо мешканців до обговорення найгостріших проблем та задля відстоювання їхніх прав та інтересів. А також здійснюємо громадський контроль за використанням бюджетних коштів та проводимо роботу з роз’яснення і популяризації загальноукраїнських ініціатив ПП «СЛУГА НАРОДУ», Президента України, програми «Велике будівництво» спрямованої на відновлення доріг, медичних, освітніх закладів та об’єктів спортивної інфраструктури», – резюмував Юрій Корявченков.

DneprNews.info

Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті