Основні способи заробити гроші на ринку криптовалют

Ви можете заробляти на криптовалюті різними способами. Але це не лише покупка або зберігання активів у загальновизнаному сенсі. Методи заробітку можуть бути фарбування, накопичувальні рахунки, ігри на заробіток та багато іншого.

Методи заробітку на криптовалютах

Розглянемо десять основних варіантів:

    • Інвестування в перспективні новоспечені монети – можливо, найкращий спосіб отримати переваги;
    • Потока та інтерес;
    • Hodling – купувати криптовалюти та зберігання тривалий час;
    • Ігри, розроблені для заробітку;
    • Криптоценткація;
    • cryptosadica;
    • Airdrops – отримання безкоштовних жетонів на гаманець;
    • dao;
    • видобуток – створення нових жетонів.

Звичайно, ентузіасти криптовалют використовуються, і для початківців ми розглянемо більше деталей зазначеної десять.

& nbsp;

Нові монети

Найкращий варіант заробітку – інвестувати в перспективні криптовалюти, і чим швидше, тим краще. Досить згадати, скільки разів біткойн виріс з моменту його зовнішності. Ethereum торгувався за 0,75 доларів у 2015 році, коли він насправді побачив світло.

& nbsp;

Перебування

У вас є безкоштовна криптовалюта? Існує чудовий спосіб отримати пасивний дохід. Рульове керування-це рух вільних жетонів в алгоритмі «Дорочка колу», щоб допомогти підтвердити транзакції в блокчейні. Природно, ви отримаєте відсоткові доходи, поки ваші жетони заблоковані. Окрім касів, є особливі кумулятивні криптовалюти. Вони працюють за тим же принципом, що і банківські рахунки. Здійснюючи свої монети, ви отримуєте просту відсотковий дохід . Найкращий рахунок за допомогою криптовалют із річним доходом на 7-12 відсотків на ринку зараз пропонує AQRU.

& nbsp;

Торгівля

Один з найвигідніших способів заробляти гроші за допомогою криптовалюти – це активна участь у денній торгівлі. Звичайно, тут вам знадобляться принаймні мінімальні знання в торгівлі. Вам знадобиться обліковий запис у регульованому криптовалюті, який відповідає двом основним критеріям – низькими комісіями та підтримкою багатьох ринків.

& nbsp;

hodling

Найкращий варіант для початківців. Він полягає у придбанні цифрової валюти та зберігання її тривалий час. У цьому випадку вам не потрібно мати спеціальних знань у торгівлі або турбуватися про короткі коливання цін.

& nbsp;

криптоваки

Так ви правильно зрозуміли. Ви можете заробити ігри в ігри. Приклад – гра Decentraland.

& nbsp;

Cryptoncredification

Ще один спосіб пасивного заробітку в криптовалюті – фармацеляція. Це нарахування жетонів для забезпечення ліквідності проекту, розміщуючи певну пару жетонів у кулі. Тим часом жетони знаходяться в кулі ліквідності, за ними нараховується інтерес.

& nbsp;

Cryptosadica

Платформи Cryptopauset пропонують певні завдання, і для цього вони нараховують гроші.

& nbsp;

airdrop

Eireropes дає вам можливість заробляти жетони без попередніх інвестицій. Новостворений проект Blockchain просто розповсюджує свої жетони, щоб ввести їх на ринок.

& nbsp;

dao

Ви можете заробити гроші, купуючи акції в таких автономних системах.

& nbsp;

видобуток

І нарешті, мабуть, найбільш перевірений і довгий спосіб. Суть цього методу полягає у простому “виробництві” жетонів, генеруючи нові блоки в блокчейні.

& nbsp;

dneprnews.info

 

Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті