Які дороги Дніпра відремонтують цьогоріч

У бюджеті Дніпра на поточний рік на реконструкції, капітальні ремонти міських доріг, вулиць та інших об’єктів благоустрою і транспортної інфраструктури передбачено майже 860 млн грн. Ці кошти серед іншого заплановані на реконструкцію пл. Успенської, вул. Ливарної, капітальний ремонт вул. Юрія Кондратюка, проїзної частини просп. Героїв (від бульв. Слави до пров. Добровольців) тощо. Про це під час брифінгу 24 червня повідомила заступниця начальника відділу бюджетування виробничої сфери управління фінансів Дніпровської міської ради Наталя Максютова.

«Окрім того, на утримання і поточний ремонт доріг, об’єктів дорожнього господарства передбачено 725,1 млн грн, з них більше половини – на поточний ремонт доріг і тротуарів, оглядових колодязів і камер підземних інженерних комунікацій, тріщин асфальтового покриття, решта – на утримання в належному технічному стані міських автошляхів площею понад 11 млн. кв. м», – сказала Наталя Максютова.

Зі свого боку начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов зазначив: «Із 400 млн грн, передбачених на поточний ремонт автошляхів, половина – на внутрішньоквартальні дороги, решта – на головні магістралі міста. Загалом буде відремонтовано 450 тис. кв. м асфальтового покриття, зокрема й у майже 100 дворах. На сьогодні у 20-ти вже проводяться такі ремонти. Окрім того, вже зроблені ямкові та карткові ремонти доріг на понад 100 об’єктах. Поточний (середній) ремонт із цілковитою заміною покриття запланований на 20-ти вулицях, з яких вже зроблені Щитова, Передова (від вул. Моніторної до вул. Гуртової), Гвардійська. А у роботі – вул. Василя Тютюнника, вул. Євгена Маланюка, вул. Світанкова, вул. Володимира Івасюка, вул. Солідарна».

dneprnews.info

Главный редактор новостного портала DneprNews.info

Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті