На Дніпропетровщині викрили нелегальний нафтопереробний завод (Фото)


СБУ заблокувала на Дніпропетровщині масштабну схему з промислового виробництва і збуту контрафактного пального. Про це повідомляє пресслужба Служби Безпеки України у Дніпропетровській області.

За їхніми даними, щодня ділки виробляли значні оптові партії дизпалива сумнівної якості на мільйони гривень. Для виробництва контрафакту троє організаторів схеми облаштували нелегальний нафтопереробний завод. Готову продукцію ділки збували через логістичні центри, які знаходились на територіях Дніпропетровської та Полтавської областей. Також для реалізації фальсифікованого дизпалива учасники схеми використовували афілійовані АЗС, що працювали без відповідних дозвільних документів і ліцензій.

“Під час обшуків за місцями виготовлення, зберігання і продажу паливно-мастильних матеріалів правоохоронці виявили понад 160 тонн контрафактного пального, промислове технологічне обладнання, печатки і штампи афілійованих комерційних структур, фінансово-господарську документацію та чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність”, – йдеться у повідомленні.

У межах кримінального провадження за ст. 227 (умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

dneprnews.info

Главный редактор новостного портала DneprNews.info

Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті