У Дніпрі проходить благодійна акція «Миколай про тебе не забуде»

Дев’ятий рік поспіль у Дніпрі проходить вже традиційна благодійна акція «Миколай про тебе не забуде». Сама ідея акції народилася у Львові, а далі була підхвачена багатьма містами України.
Метою акції є подбати про те, щоб святий Миколай прийшов до всіх, хто цього справді потребує.

Всім бажаючим пропонують стати чарівниками для дітей АТОвців та переселенців, сиріт, малечі з багатодітних родин, хворих діток. Для цього потрібно придбати подарунок та передати його до управління з питань учасників АТО Дніпропетровської облдержадміністрації.
Подарунком може бути будь що – солодощі, іграшки, книжки, канцелярське приладдя, засоби гігієни, новорічні прикраси, будь що… Гостинці слід приносити до управління за адресою: м. Дніпро, пр.О.Поля, 1, каб.105.

«У кожного з нас є особисті дитячі спогади про новорічні свята, від яких стає тепліше на душі. Пропонуємо подарувати такі моменти діткам, які найбільше цього потребують. Це так просто: придбати та передати для них невеличкий сюрприз до Дня Святого Миколая», – сказала начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка.

Акцію «Миколай про тебе не забуде» проводить обласний благодійний фонд “Центр соціальних ініціатив та волонтерства “Твори добро!”
Минулого року волонтери привітали 1743 дитини. Цього року планують ощасливити близько 2000 дітей.

Щоразу до неї приєднуються сотні людей. Приєднуйтесь і ви!

DneprNews.info

Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті