Коли у Дніпрі ввімкнуть опалення

У Дніпрі опалювальний сезон розпочнеться, коли середньодобова температура повітря не перевищуватиме 8 градусів тепла протягом трьох днів. Про це під час прямої телефонної лінії 6 жовтня повідомили керівники комунальних теплопостачальних підприємств міста. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

За словами директора КП «Теплоенерго» Андрія Клименка, підприємство цілком готове до опалювального сезону. Усі паспорти готовності підписані.

«У рамках відповідної підготовки капітально відремонтовано 30 котлів, улаштовано понад 40 енергоощадних насосів, замінено близько 60 км теплових мереж, відновлена теплова ізоляція на 40 км теплових мереж. Загалом за останні роки величезний обсяг робіт зроблено з модернізації обладнання. Це дозволяє не лише економити до 30 % енергоресурсів, а й подавати якісний теплоносій нашим абонентам», – підкреслив Андрій Клименко.

Директор «Теплоенерго» також нагадав, що завдяки підписаному у Києві меморандуму тарифи для населення цього опалювального сезону не підвищуватимуть: «Президент України Володимир Зеленський, керівництво НАК «Нафтогаз», очільники українських міст, зокрема і міський голова Дніпра Борис Філатов, доклали усіх зусиль для вирішення цього важливого питання. Тож тариф для населення залишається незмінним – 1741,32 грн/Гкал».

А директорка КП «Коменергосервіс» Ольга Конельська зазначила: «По підприємству теж вже цілковита готовність до опалювального сезону. Провели різні заміни, закінчили ревізію запірної арматури, гідравлічні випробування. Тариф для населення – 1427,75 грн/Гкал».

Керівники теплопостачальних підприємств закликали дніпрян розрахуватися з боргами і більше їх не накопичувати. Також запропонували укладати договори на реструктуризацію заборгованості. Наразі дніпряни завинили КП «Теплоенерго» близько 900 млн грн, КП «Коменергосервіс» – майже 88 млн грн.

dneprnews.info

Главный редактор новостного портала DneprNews.info

Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті