«Ви й половини не знаєте»: Чоловік Ані Лорак перервав своє довге мовчання

«Ви й половини не знаєте»: Чоловік Ані Лорак перервав своє довге мовчання

Чоловік Ані Лорак, помічений нещодавно в клубі з іншою жінкою, перервав мовчання. Мурат Налчаджиоглу зробив заяву.

“Не оцінюйте мої вчинки, думки і почуття зі своєї точки зору. Ви не знаєте навіть половини того, що діється всередині мене”, — написав Мурат в Stories Instagram.

До свого посту чоловік доклав знімок людини, що дивиться на океан. Мабуть, це повинно було надати його словами ще більш глибокий зміст. У підсумку вийшло якось безглуздо. Принаймні шанувальники співачки чекали від її 41-річного обранця мужнього і гідного пояснення, а не “ванількіних” постів в соцмережі.

Відзначимо, що Мурат останнім з усіх учасників скандалу відреагував на подію. Раніше до публіки звернулася уродженка Києва Яна Бєляєва, яку підозрюють в любовному зв’язку з Налчаджиоглу.

Втомившись від звинувачень і глузувань, модель ненадовго закрила свій аккаунт в Instagram. А через деякий час повернулася і попередила недоброзичливців, що за кожен поганий коментар буде блокувати, так як її “вже дістали”.

Гідніше всіх в цій історії поводиться Ані Лорак. Співачка не розкидається словами в соцмережі, вона просто зняла обручку і виклала в Instagram багатозначний знімок з акцентом на руці.

Як ми писали раніше, скандал в ідеальну сім’ю Ані Лорак розгорівся після того, як що чоловіка співачки зняли в одному з київських караоке-клубів з іншою жінкою. На відео, розміщеному в Мережі, чоловік виконавиці сміливо обіймав супутницю, щось жарко шепочучи їй на вушко, і навіть торкався інтимних місць.

Источник: antikor.com.ua
DneprNews.info
Rate author
Новостной портал Днепра
Add a comment

Будь ласка, оберіть мову для подальшої роботи на сайті